Nordisk Østforum

Digital debatt i forbindelse med temanummeret om Sør Kaukasus
https://tidsskriftet-nof.no/index.php/noros/catalog/category/Sydkaukasien

Lanseringsseminar: I samarbeid mellom NØF, NUPI og RUCCAR, Malmø Universitet. Et vellykket arrangement med 57 deltakere. En innspilling av presentasjoner og debatt ligger ute på https://www.nupi.no/Arrangementer/2020/Sikkerhetspolitikk-i-Soer-Kaukasus

Ikke minst konflikten mellom Armenia og Aserbajdsjan (hvor det ble inngått våpenhvile samme dag som arrangementet fant sted) gjorde debatten mer aktuell enn hva vi hadde håpet på forhånd.

Ute nå

Prosa #2 2021 inneheld to svært ulike tilnærmingar til TV-serien «Atlantic Crossing»s handsaming av historiske hendingar. Les også historia om Kopinors og NFFOs innsats for å styrke bokbransjen i fleire afrikanske land.

Marte Michelets essay er utsett igjen. Tema for årets andre nummer av Prosa er «grenseverdi», noko som viser til dei verdiladde vurderingane som ligg til grunn når grenser blir sette eller flytta, og til kva som kan oppstå når grenser blir kryssa.

Bok og Bibliotek er Norges største og eldste bibliotekfaglige tidsskrift. Vår dyktige og mangeårige redaktør går av med pensjon, og vi søker hans etterfølger.

Bladet tar opp temaer, trender og nyheter som angår bibliotek og bibliotekpolitikk - for eksempel nye arbeidsformer, teknologi, litteratur- og kulturformidling og bibliotekforskning.

Søknadsfrist: 26. mars - Les mer her.

Tidsskriftdagen 2020

Tidsskriftdagen 2020 ble strømmet og du kan se den på vår Youtubekanal her.

Ønsker du å låne kontoret?

Medlemstidsskriftene kan låne kontoret vårt i 4. etasje på Litteraturhuset i Oslo, fortrinnsvis etter kl 15. Trenger du det på dagtid, kan det som regel ordnes.

Send e-post til  post@tidsskriftforeningen.no for spørsmål/reservasjon.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler