Kurs og aktiviteter høsten 2019

Vi ønsker velkommen til en innholdsrik høst med mange kurs og aktiviteter. Her er en kort oppsummering, mer informasjon og påmeldingmuligheter finner du her.

27. august: Prosjekt og søknader – og kvar kan du søkje?
Kva er eit godt prosjekt, korleis forklare og beskrive det og korleis utforme ein søknad om støtte?

5. september: Redaktørtreff - Fremtidens digitale forretningsmodeller
Om transformasjonen av dagens papirbaserte forretningsmodeller - til fremtidens digitale forretningsmodeller.

6. september 2019: Korleis bli ein god debattleiar
Stadig fleire tidsskrift arrangerer debattar og bidrar til samfunnsdebatten. Dei som leiar desse debattane har ei vesentleg rolle i ordskiftet, difor er det viktig at dei er trygge for oppdraget og meistrar oppgåva si godt.

16. september: Grunnkurs i kritikk
Kritikken er en faglig ytring.  Derfor må vi også ha lov til å stille visse krav til den – om sjangerplassering, framføring, kraft, intensitet og en rekke andre ting.

26. september: Seminar om åpen tilgang og Plan S
Publiseringsmodellene for forskning er i endring. Plan S og politiske vedtak om åpen tilgang gir nye muligheter, men fører også til en rekke utfordringer. Det handler om kroner og øre, men også mer enn det. 

15. oktober og 12. november: De gode langsakene
De kalles longreads, longforms, specialer, langsaker, historier og mye annet. Det de har til felles er at de bryter radikalt med lengdeformatene vi er vant med fra media

29.-30. november: Nordisk konferanse for kulturtidsskrifter i Gøteborg
Den første konferansen for de nordiske tidsskriftforeningene. Mål for konferansen er mer samarbeid mellom redaktører og tidsskrifter i Norden.

Ute nå

The Resurrection of Authoritarianism - Democracy and Democratization: The Road Ahead, Three Decades after 1989 - Commemorating the Indian Journal Frontier During These Times

Ønsker du å låne kontoret?

Medlemstidsskriftene kan låne kontoret vårt i 4. etasje på Litteraturhuset i Oslo, fortrinnsvis etter kl 15. Trenger du det på dagtid, kan det som regel ordnes.

Send e-post til  post@tidsskriftforeningen.no for spørsmål/reservasjon.

Nyheter fra Eurozine

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler