Ledig stilling som leder for Tekstallmenningen AS – tidsskrift- og småforlagssentralen

Vil du etablere og drive en ny, nasjonal sentral for kulturtidsskrifter? Tekstallianse søker daglig leder til prosjektet Tekstallmenningen AS – tidsskrift- og småforlagssentralen. 

Norske kulturtidsskrifter har behov for en koordinert satsning på abonnements- og distribusjonstjenester. Tekstallianse vil derfor starte opp en nasjonal sentral i Bergen med ulike støtte- og servicefunksjoner. Tekstallmenningen skal være en selvstendig bedrift, og har allerede fått oppstartsstøtte fra Kulturrådet og Fritt Ord. I etableringsfasen vil arbeidet foregå i tett kontakt med initiativtakerne Tekstallianse, Norsk tidsskriftforening og tidsskriftet Vagant.

Tekstallmenningen vil tilby tjenester som distribusjon, abonnementshåndtering, markedsføring og salgsfremmende tiltak. I tillegg skal bedriften tilby og tilrettelegge for relevante kurs, veiledning og nettverk.

Les mer om Tekstallmenningen og stillingen her: https://www.tekstallianse.org/2020/03/vi-soker-daglig-leder-for-tekstallmenningen-as-tidsskrift-og-smaforlagssentralen/?fbclid=IwAR2tM-bAtdJT2cNx5IAWzogIDljDKklxWnFIeaL4KC3ZoWWdG4nXe5jQzuc

Interesserte kan søke her: https://www.finn.no/job/management/ad.html?finnkode=173859281

Ute nå

Tekstar frå Sør- og Mellom-Amerika. Mubalegh omset eit utval dikt av brasilianske Conceição Evaristo, som hadde sin forfattardebut i 1990, og har sidan gjeve ut poesi, noveller og romanar. I forfattarskapen sin tematiserer ho nostalgi overfor ei tapt jord, eit tapt Afrika, eit hav av minner, men òg eit håp om noko nytt.

Ønsker du å låne kontoret?

Medlemstidsskriftene kan låne kontoret vårt i 4. etasje på Litteraturhuset i Oslo, fortrinnsvis etter kl 15. Trenger du det på dagtid, kan det som regel ordnes.

Send e-post til  post@tidsskriftforeningen.no for spørsmål/reservasjon.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler