Samtiden 2 - 2012

Om det i blant har hersket tvil om hva vi gjør i Afghanistan, og hvorfor vi er der, har vi alltid kunnet spørre Espen Barth Eide, skriver Frode Helmich Pedersen. Les også: There is no such thing as ‘nice soldiers’!, Israel fra innsiden - og mer!

Frode Helmich Pedersen: Espen Barth Eide eller kunsten å selge en krig

Om det i blant har hersket tvil om hva vi gjør i Afghanistan, og hvorfor vi er der, har vi alltid kunnet spørre Espen Barth Eide, skriver Frode Helmich Pedersen. En gjennomgang av forsvarsministerens ulike posisjoner de siste ti årene viser en mann som til enhver tid har talt krigens sak – og nesten umerkelig endret retorikk og fokus.

 

Les også:

 

Asle Toje: Norges trilemma: Lite land i en multipolar verden

 

Hanne Eggen Røislien: There is no such thing as ‘nice soldiers’!

 

Karin Abraham: Israel fra innsiden

Mark Jay Mirsky: Ruth Maier – En av oss

 

Kåre Bulie: Liv på lerretet. Et møte med Olav Christopher Jenssen

 

Hans Petter Graver: Hvem bestemmer over loven? Hvordan rettsliggjøringen av samfunnet gjør jussen mektigere på bekostning av politikken

 

Stein Stugu: En hang til det autoritære

 

Øyvind Ihlen: For bedrift og fedreland

Ute nå

Årets tredje utgave av Prosa er viet 25-årsjubileumet! Vi feirer med et fyldig jubileumsnummer og lansering av første episode av Prosapodden! 

Ønsker du å låne kontoret?

Medlemstidsskriftene kan låne kontoret vårt i 4. etasje på Litteraturhuset i Oslo, fortrinnsvis etter kl 15. Trenger du det på dagtid, kan det som regel ordnes.

Send e-post til  post@tidsskriftforeningen.no for spørsmål/reservasjon.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler