Debattmøte onsdag 9. mars: Minoritetshelse: hvor syke er innvandrerne?

Flere og eldre innvandrere i Norge fremover: Implikasjoner for de eldre selv og tjenestene
v/Astri Syse, demograf i Statistisk sentralbyrå
Likeverdige helsetjenester - hva ligger i begrepet og hvordan kan den enkelt helsearbeider bidra til dette?
v/ Arild Aambø, lege, Primærmedisinsk verksted

Det norske medicinske Selskab inviterer til debattmøte onsdag 9.mars 2022 kl 19:15 i Legenes hus, Christiania Torv, Oslo

Møtet og debatten arrangeres av Det norske medicinske Selskab og Tidsskriftet Michael og er støttet av Tidsskriftforeningen og Fritt Ord.

Møtet vil streames til Det norske medicinske Selskabs YouTube-kanal: https://m.youtube.com/channel/UC9KjXZ4QMNWDU9ff8rHJ04w

Alle er velkommen!

Museumsnytt arrangerer debatt 11. oktober: Hva skjer med Nasjonalmusset? Det nye Nasjonalmuseet er åpnet, og den viktigste kunstsamlingen i Norge er igjen tilgjengelig for publikum. Endelig! Men tilbake på Tullinløkka står det gamle, ærverdige Nasjonalgalleriet tomt. Hva skal vi gjøre med det?

Se info og program her.

Ute nå

Du kan bl.a. lese om dette: Fastleger med omstillingsevne. Fastlegenes evne til omstilling var viktig da koronapandemien var på sitt verste. Dette kommer frem i en fokusgruppestudie med 19 fastleger i Innlandet fylke. Legene opplevde at deres ansvar ble utvidet fra å gjelde egne listepasienter til å omfatte hele befolkningen. De så seg selv som en viktig del av kommunens helseberedskap.

Ønsker du kursinfo fra Tidsskriftforeningen?

Da kan du registrere deg her og få tilsendt informasjon om alle kurs vi arrangerer.

Fikk du ikke med deg alt? Se Tidsskriftdagen på Youtube!

Alle tidsskrift skal ha ISSN-nummer. ISSN-nummeret brukes til å identifisere tidsskriftet, og er det samme uansett årgang og utgavenummer.

Les mer her.

Ønsker du å låne kontoret?

Medlemstidsskriftene kan låne kontoret vårt i 4. etasje på Litteraturhuset i Oslo, fortrinnsvis etter kl 15. Trenger du det på dagtid, kan det som regel ordnes.

Send e-post til  post@tidsskriftforeningen.no for spørsmål/reservasjon.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler