Ta rommet – Sleppfest og debatt 18. mars - kl. 18.00 og utover

Bok og bibliotek og Museumsnytt arrangerer debatt og slippfest: Det blir nyskriven punkrock, mobil ynskjebrønn med oppfyllelsesgaranti og korte debattar med utgangspunkt i aktuelle saker frå biblioteks- og museumsfeltet. Nokre stikkord for debattane er sensur, nøytralitet, ytringsfridom, krig og sponsing, SIAN, Israel, Nordnorsk kunstmuseum og Fredriksen-familien.

Foreløpig program

  • Museum Punk
  • Mini-debatt: Korleis ta rom?
  • Håkon hacker debatten – mobil ynskjebrønn
  • Minidebatt: Korleis gje rom?

Sted:
18. mars i Vinterhagen på Sentralen i Oslo

Tider:
- debatt kl. 18.00 – 19.00
- sleppfest utover, baren er open frå kl. 18 til 22

Gratis inngang. Velkommen!

Les meir her

Museumsnytt arrangerer debatt 11. oktober: Hva skjer med Nasjonalmusset? Det nye Nasjonalmuseet er åpnet, og den viktigste kunstsamlingen i Norge er igjen tilgjengelig for publikum. Endelig! Men tilbake på Tullinløkka står det gamle, ærverdige Nasjonalgalleriet tomt. Hva skal vi gjøre med det?

Se info og program her.

Ute nå

Du kan bl.a. lese om dette: Fastleger med omstillingsevne. Fastlegenes evne til omstilling var viktig da koronapandemien var på sitt verste. Dette kommer frem i en fokusgruppestudie med 19 fastleger i Innlandet fylke. Legene opplevde at deres ansvar ble utvidet fra å gjelde egne listepasienter til å omfatte hele befolkningen. De så seg selv som en viktig del av kommunens helseberedskap.

Ønsker du kursinfo fra Tidsskriftforeningen?

Da kan du registrere deg her og få tilsendt informasjon om alle kurs vi arrangerer.

Fikk du ikke med deg alt? Se Tidsskriftdagen på Youtube!

Alle tidsskrift skal ha ISSN-nummer. ISSN-nummeret brukes til å identifisere tidsskriftet, og er det samme uansett årgang og utgavenummer.

Les mer her.

Ønsker du å låne kontoret?

Medlemstidsskriftene kan låne kontoret vårt i 4. etasje på Litteraturhuset i Oslo, fortrinnsvis etter kl 15. Trenger du det på dagtid, kan det som regel ordnes.

Send e-post til  post@tidsskriftforeningen.no for spørsmål/reservasjon.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler